Så blir det intressantare att använda forumet

Läs inläggen här innan du registrerar dig.

Moderatorer: Anders Ason, Bo Norvinge, Moderatorer

Så blir det intressantare att använda forumet

Inläggav Per Thomson » 09 jan 2008, 16:28

Logga alltid in på forumet så upptäcker hur lätt det är att följa nya inlägg. Om "symbolen" som syns direkt till vänster om rubrikerna är röd så indikerar det att ny post har kommit sedan du sist loggade in.

Om du inte loggar in så missar du denna förträffliga hjälp. Du kommer heller inte att få tillgång till alla kategorier om du inte är inloggad.

Kolla upp bland existerande ämnen om det inte redan finns ett ämne som du kan fortsätta på. Då blir forumet mer sammanhållet och mindre "spretigt". Tänk också på att när det nu blivit många ämnen så upptar "Allmänt Veteransnack" flera sidor med ämnen. Om du "hakar" på ett gammalt ämne så får det ämnet förnyad status och placeras på nytt överst på första sidan. Så du garanteras att bli synlig på första parkett även om du väljer ett tidigare ämne.

Det finns en förnämlig sökfunktion, vill du hitta alla inlägg som har med t ex hytter att göra så klicka på "Sök" intill "Inloggning" och skriv "hytt". Testa!

Undvik om möjligt svärord, försök hålla ett så städat språkbruk som möjligt för att på bästa sätt främja vårt gemensamma intresse.
Hälsningar
Per Thomson
Användarvisningsbild
Per Thomson
Site Admin
 
Inlägg: 6063
Blev medlem: 22 mar 2007, 23:11
Ort: Råå

Återgå till Allmän information

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst